Rólunk

Cégünk 2003-ban alakult, ám munkatársaink szakmai előmenetele ennél régebbre nyúlik vissza, családi vállalkozás.
Legfőbb célunk, hogy széleskörű szolgáltatási palettánkkal ügyfeleink bármilyen reklámdekorációs elképzelését meg tudjuk valósítani és mindig a legjobb minőséget kínáljuk.

Fő profilunk a számítógépes betűvágás és a nagyméretű digitális nyomtatás. Ennek segítségével reklámtáblák, üzletdekorációk, autódekorációk és transzparensek készítése.
Ezek mellett vállaljuk szórólapok, névjegykártyák, meghívók és más nyomdai termékek tervezését és kivitelezését. Készséggel segítünk új vállalkozások arculatának és régi cégek új megjelenésének tervezésében.
Vállaljuk bármilyen egyedi ötlet megvalósítását.

A mobil prezentációs eszközeink széles választéka lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy bárhol, bármikor arculatnak megfelelően jelenhessenek meg.

Fóliázunk épület- és autóüvegeket. A LLumar termékeket használva kiváló eredményeket érünk el a fény-, hő- és UV-védelem, a hőszigetelés területén. A biztonsági fóliák segítik a vagyonvédelmet, megelőzhetik a személyi sérüléseket. Karosszériavédő fóliával megvédhetjük gépjárművünk fényezését a karcolásoktól, kavicsfelverődésektől.
Grafiti fóliákkal könnyebben távolíthatók el a nem kívánt grafitik az egyes felületekről, megőrizve azok eredeti állapotát. A dekorfóliák egyszerű és tartós megoldást kínálnak beltéri üvegfelületek díszítésére, térelválasztásra.

Vállaljuk egyedi, kis sorozatszámú ajándéktárgyak készítését. Szublimációs technológiával szép és tartós megoldást kínálunk saját elképzelésének megvalósítására.

Szeretettel várjuk meglévő és leendő Ügyfeleinket!